Steun Stichting Bachwerkplaats

Koor en orkest Bachwerkplaats Johannes Passion 2022, Hofkerk Goor

Geniet u ook zo van onze concerten?
En had u ze voor geen goud willen missen?

Stichting Bachwerkplaats verzorgt vijf keer per jaar koorconcerten en werkt op amBACHtelijke wijze, waarbij in korte tijd werken worden ingestudeerd door een koor van zeer ervaren zangers, begeleid door professionele musici. De organisatie van dit soort kwalitatief hoogwaardige uitvoeringen wordt steeds duurder. Om dit kwaliteitsniveau voor de toekomst veilig te stellen én concerten toegankelijk te houden voor een breed publiek, zijn toegewijde donateurs zeer welkom!

Word Donateur of Vriend van onze stichting

Op deze manier steunt u ons en maakt u het ons mogelijk ook in de toekomst de doelstelling van Stichting Bachwerkplaats te verwezenlijken en fantastische koormuziek ten gehore te brengen in Twente. We vragen natuurlijk geen goud van u!

Steun ons

Wilt u ons steunen? Stuur een e-mail aan info@bachwerkplaats.nl. Of spreek één van de bestuursleden aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Onderaan deze pagina kunt u zich ook meteen opgeven als Donateur of Vriend.


U kunt ons op de volgende manieren steunen:

1 – Donateur

Voor een eenmalige bijdrage van € 50,- steunt u ons als Donateur. Het staat u uiteraard vrij een hoger bedrag te schenken.

2 – Vriend

Voor een minimum bijdrage van € 100,- per jaar en een minimale periode van 5 jaar steunt u ons als Vriend. U sluit met ons een overeenkomst ‘Periodieke gift in geld’, volgens de voorwaarden van de Belastingdienst.


ANBI-status

Wist u dat Stichting Bachwerkplaats een algemeen nut beogende instelling is? Door de culturele ANBI-status is het mogelijk voor u als Donateur in uw aangifte inkomsten-belasting de eenmalige schenking aan een culturele ANBI te vermenigvuldigen met 1,25 en als gift af te trekken. Hierbij is wel een drempel van toepassing.

Voor een periodieke gift als Vriend mag u deze schenking geheel aftrekken. Let u wel op de specifieke voorwaarden die de Belastingdienst stelt en eventueel voor u van toepassing kunnen zijn.

Alle gegevens over onze ANBI-status zijn te vinden op deze pagina.

Uitvoering in de Johanneskerk in Diepenheim - foto: Ton Besling

Onze Nieuwsbrief

We hebben ook een nieuwsbrief, die je geheel automatisch via e-mail op de hoogte houdt van onze activiteiten. Verder maak je kennis met de mensen van de Bachwerkplaats en krijg je passende muziektips en achtergrondinformatie. De nieuwsbrief komt onregelmatig uit. We beloven je niet te spammen 😉

> Schrijf je nu in!

Ja, ik wil de Bachwerkplaats ondersteunen!

Ik wil Stichting Bachwerkplaats ondersteunen als: